Devtool not outputing on windows

commands "phalcon" , "phalcon commands", or "phalcon commands help" are not outputting , and can't use the devtool .

Thanks for the answer, please could you tell me where to find that error log file and where to enable the CLI SAPI. I'm noob when it comes to the server settings.

Its probably not in your PATH environment variable if you can't get the command to show up at all. If you can run the command but not receive output than likely it is throwing an exception which is being logged to a error log file or for some reason error messages are disabled in the PHP CLI SAPI (CLI, Apache Mod, FPM). Maybe Phalcon is not enabled for the CLI SAPI as you need to sometimes enable the extension in each SAPI configuration. There are many ways that PHP is delivered on Windows so its difficult to say how it is setup.

I installed it with wamp. 2.5

How did you install PHP? Did it come with a full stack package like WAMP? Its impossible for me to automatically know where your logs files are stored.

I installed it with wamp. 2.5

How did you install PHP? Did it come with a full stack package like WAMP? Its impossible for me to automatically know where your logs files are stored.

Very recommend you switch to Vagrant - it bring the linux on you windows machine with power of virtualization. You will eliminate many problem in future, that may cause from OS incompatibles (believe me, it would). https://www.vagrantup.com/

And it works great with Phalcon. There is already have special box with phalcon: https://phalconphp.com/en/download/vagrant

Spend a few hours now - save many days and mental health in future.