I seem to have an issue with doctype and generated links.

Code in base controller. As you can see I define html5 as doctype.

    public function initialize()
    {
      // Set HTML header
      $this->tag->setDoctype( Tag::HTML5 );

      // Set default title
      $this->tag->setTitle( "....... | " );

      // Set various folders
      .........
    }

This is part of my main layout template. As you can see I use assets to insert the stylesheet and js file(s) in the footer.

{{ get_doctype() }}
<html lang="{{ config.locale.lang }}">
  <head>
    <meta charset="{{ config.locale.charset }}">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, minimum-scale=1, maximum-scale=1">

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset={{ config.locale.charset }}">

    <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="../../public/favicon.ico">

    {# Get the page title #}
    {{ get_title() }}

    {# Set the stylesheet #}
    {{ assets.outputCss( 'stylesheet' ) }}

    <!--[if lt IE 9]>
      {{ stylesheet_link( "https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js" ) }}
      {{ stylesheet_link( "https://oss.maxcdn.com/libs/respond.js/1.3.0/respond.min.js" ) }}
    <![endif]-->
  </head>

The resulting html is as follows. Doctype is set to html, so this should be html 5 complient. Yet the link for the stylesheet is missing the / at the end, just before the closing >

<!DOCTYPE html>
<html lang="nl">
  <head>
    <meta charset="UTF-8">
    <meta http-equiv="X-UA-Compatible" content="IE=edge">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1, minimum-scale=1, maximum-scale=1">

    <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8">

    <link rel="shortcut icon" type="image/x-icon" href="../../public/favicon.ico" />

    <title>....... | </title>

    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="/css/backend-news.css">

    <!--[if lt IE 9]>
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://oss.maxcdn.com/libs/html5shiv/3.7.0/html5shiv.js">
    <link rel="stylesheet" type="text/css" href="https://oss.maxcdn.com/libs/respond.js/1.3.0/respond.min.js">
    <![endif]-->
  </head>

In the firebug console I get the error message that my head is missing a </link>.

XML Parsing Error: mismatched tag. Expected: </link>.
Location: http://xxxxxxxx/backend/news/2/
Line Number 23, Column 5:

I have checked the code that renders the tag and it checks to see what doctype is used/defined and should render /> instead of just >.

Below is part of the file ' cphalcon/phalcon/tag.zep', line 1333 - 1340

        /**
         * Check if Doctype is XHTML
         */
        if self::_documentType > self::HTML5 {
            let code .= " />" . PHP_EOL;
        } else {
            let code .= ">" . PHP_EOL;
    }

Eighter I found a bug or I'm doing something wrong. Eighter way I like to know. Any idea's ?