when create project by the phaclon devtools, then i add another module just like the tools generte ,but can't route to the my new added modules. my php version is 5.5.10,and nginx is 1.4.7.and cphalcon is 1.3.2. project file tree is on the below:

    ├── apps
    │   ├── backend
    │   │   ├── config
    │   │   │   └── config.php
    │   │   ├── controllers
    │   │   │   ├── ControllerBase.php
    │   │   │   └── IndexController.php
    │   │   ├── models
    │   │   ├── Module.php
    │   │   └── views
    │   │       ├── index
    │   │       │   └── index.phtml
    │   │       ├── index.phtml
    │   │       └── layouts
    │   └── frontend
    │       ├── config
    │       │   └── config.php
    │       ├── controllers
    │       │   ├── ControllerBase.php
    │       │   └── IndexController.php
    │       ├── models
    │       ├── Module.php
    │       └── views
    │           ├── index
    │           │   └── index.phtml
    │           ├── index.phtml
    │           └── layouts
    ├── config
    │   ├── modules.php
    │   └── services.php
    ├── index.html
    ├── public
    │   ├──  index.php
config/services.php code under below:
        <?php

        /**
         * Services are globally registered in this file
         */

        use Phalcon\Mvc\Router;
        use Phalcon\Mvc\Router\Group;
        use Phalcon\Mvc\Url as UrlResolver;
        use Phalcon\DI\FactoryDefault;
        use Phalcon\Session\Adapter\Files as SessionAdapter;

        /**
         * The FactoryDefault Dependency Injector automatically register the right services providing a full stack framework
         */
        $di = new FactoryDefault();

        /**
         * Registering a router
         */
        $di['router'] = function () {
            $router = new Router(false);
            $router->removeExtraSlashes(true);
            $router->setDefaultModule("frontend");
            $router->setDefaultNamespace("AW\Frontend\Controllers");

            // try access the backend module by the domain/acp/index/index ,but always going into the frontend module default indexController and indexAction

            $backend = new Group(array('module' => 'backend'));
                $backend->setPrefix('/acp');
                $backend->add('(/?)', array(
                    'namespace' => "AW\Backend\Controllers",
                    'module' => 'backend',
                    'controller' => 'index',
                    'action' => 'index',
                ));
               $router->mount($backend);
            return $router;
        };

config/modules.php code under below:

    <?php

    /**
     * Register application modules
     */
    $application->registerModules(array(
        'frontend' => array(
            'className' => 'AW\Frontend\Module',
            'path' => __DIR__ . '/../apps/frontend/Module.php'
        ),
        'backend' => array(
            'className' => 'AW\Backend\Module',
            'path' => __DIR__ . '/../apps/backend/Module.php'
        ),
    ));

public/index.php code

          <?php

          use Phalcon\Mvc\Application;

          error_reporting(E_ALL);

          try {

              /**
               * Include services
               */
              require __DIR__ . '/../config/services.php';

              /**
               * Handle the request
               */
              $application = new Application();

              /**
               * Assign the DI
               */
              $application->setDI($di);

              /**
               * Include modules
               */
              require __DIR__ . '/../config/modules.php';

              echo $application->handle()->getContent();

          } catch (Phalcon\Exception $e) {
              echo $e->getMessage();
          } catch (PDOException $e) {
              echo $e->getMessage();
          }

any one have any idea? please help me . thanks